Utvecklade medium bör fortsätta stretcha sitt mediumskap – Katarina Lövelius

Min bana i det mediala startade väldigt tidigt för mig. Redan som 18 åring mötte jag Ambres och hans fantastiska anda i varför vi är här och djupet av personlig utveckling. Ambres öppnade mycket för mig, det jag egentligen redan visste, för det fanns inom mig.

Jag tog mig vidare från mediala kunskaper och visdomar till spiritualistiska tekniker och utbildningar. Under åren har jag vidareutbildat mig för många olika lärare och tekniker. Med en ständig nyfikenhet och villig att lära mer för min egen skull.

Det jag vill förmedla nu är vikten av att hela tiden bli mer medveten om sina egna talanger inom mediumskapets alla vinklar och vrår. Även utforska de sidorna hos ett inarbetat medium som man själv inte tidigare tittat på eller känt till. Därför anser jag det är viktigt att utveckla sig hela tiden, för att bli så kunnig som möjligt.

Det är absolut av vikt att sitta i energin och själv bli vägledd av sina egna guider och mästare. Men det är väldigt viktigt att se vad andra har kommit fram till i sina egna utvecklingar och kunna dela med sig till andra kollegor om olika tekniker. Vi lär av varandra även i vår fysiska värld. Därför anser jag att nr 11 i Mediumförbundets etiska riktlinjer är extra viktigt ” Jag kommer kontinuerligt vidareutbilda/vidareutveckla mig inom det andliga/mediala området.”

Alla riktlinjer från Mediumförbundet är så klart väldigt viktiga, men jag vill främja nummer 11, att fortsätta sin vidareutbildning och utveckla sig inom sitt gebit, eller nya sådana inom mediumskapet. Det ligger så klart i vart och ens eget intresse att vidareutveckla sig men att man gör det.

Det jag upplever idag hos många är att de stagnerar och gör samma om och om igen. Det är så klart inget fel i det, men jag personligen kan tycka det blir ”tråkigt” och kanske enahanda för min egen del. Det ligger nog i min natur att ständigt vara nyfiken, att lära av varandra och ta vidare kunskaper och visdomar till nya höjder. Jag personligen väljer med omsorg vem jag vill gå till, om jag behöver råd och vägledning eller anhörig kontakt.

Jag är också tacksam att det äntligen har kommit ett förbund för vår bransch där vi alla kan ta del av nya idéer och tankar kring mediumskap, schamanism, spådom/sierska, healing och mediala tjänster av alla sorter. Jag hoppas innerligt att vi nu ska kunna ta mer plats i samhället som en viktig och nyttig yrkesgrupp. Det är verkligen på tiden, och jag ser fram emot en positiv utveckling.

/Always &Forever
Katarina

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!