Aktuellt

Mediumförbundets inplanerade möten, samtalskvällar och andra event för medlemmar.
Mediumförbundets möten spelas inte in, då vi följer den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) och i nu läget kan vi inte uppfylla dessa krav.
Se mer info här https://www.remm.se/…/06/QA_GDPR_digitala_moten_REMM.pdf

Tisdag 6 December 2022
Samtalslunch – Företags/Verksamhets Juridik.
Vi bjuder in medlemmar för att få en presentation och diskutera kring detta ämne.
Gästföreläsare: Advokat Nina Barzey
Kl. 12:00-13:30 på Zoom. Inbjudan till mötet skickas på mail till dig som är medlem i förbundet. Välkommen!

Tisdag 10 Januari 2023
Samtalslunch – Healing och olika healingmetoder.

Onsdag 12 april 2023
Samtalslunch – Gästföreläsare Torbjörn Sassersson, Newsvoice, fd. Soultravel Magazine, Remote viewer, naturvetare m.m.

Onsdag 10 Maj 2023
Samtalslunch – Hur man bemöter kunder i sorg och psykisk ohälsa.
Kl. 12-13.30 på Zoom. Inbjudan till mötet skickas på mail till dig som är medlem i förbundet. Välkommen!

Sep/okt 2023 (datum meddelas senare)
Samtalslunch – Om Spiritualism och de 7 principerna.
Inbjudan till mötet skickas på mail till dig som är medlem i förbundet.
Välkommen!