Styrelsen

Ordförande: MariaTherese Bohman Agerhill
Spiritualistiskt medium, healer och kursorganisatör. Driver Mithera Development Spiritualistiska Center i Uppsala. www.mithera.se

Vice ordförande: Camilla Elfving
Spiritualistiskt medium och författare till flera böcker om mediumskap, andlighet och ut-ur-kroppen-upplevelser. Driver Elfving Institute samt Mediumpodden tillsammans med Vivi Linde. www.elfvinginstitute.org

Pressansvarig: Emmy Bornemark
Arbetar som utvecklingsledare på en myndighet och har ett stort engagemang i demokrati- och rättighetsfrågor. Emmy har haft paranormala upplevelser sedan barndomen och började sin mediala utveckling år 2017.

Kassör: Frida-Louise Vikman
Spiritualistiskt medium, Reiki Master och Yogalärare. Arrangör av olika kurser och retreats inom healing, yoga och andlig/personlig utveckling. Har en bakgrund inom PR och marknadsföring. www.fridalo.com

Administratör: Örjan Almenius
Ordförande i Sanningssökarna – Spiritualisterna i Enköping, arrangör av Spirituella mässan i Enköping. Certifierad NLP Practitioner, samt föreläser om sin egen resa ”Tack Cancern! du gjorde mig hel”. Stort intresse för transmediumskap och healing.

Sekreterare: Anna-Lena Vikström
Har arbetat som medium och sierska i nästan hela sitt liv. Hon är även utbildad diakon samt steg1 psykoterapeut och håller kurser i Reiki och mediumskap i hela norden. Det finns en bok om Anna-Lena som heter ”Hon som ser”.

Webansvarig/digitala medier: Carina Hammarsten
Spirituellt medium, Reiki Master och Instant transformation practitioner. Spirituell coach inom spirituella inre resor. Driver plattformen Spirituellt.nu och arbetar även som digital affärsutvecklare, med nischade varumärken på sociala medier.

Suppleant: Sandra Thèrus
Arbetar som Medium, healer och sierska över hela landet men har sitt säte i Värmland. Arrangerar kurser och föreläser om medialitet och personlig utveckling. Har ett stort intresse för ”häxeri” samt shamanism vilket lyser igenom i Sandras arbete.

Mediumförbundets revisor är Carina Landin.