Styrelsen

Ordförande: MariaTherese Bohman Agerhill
Spiritualistiskt medium, healer och kursorganisatör. Driver Mithera Development Spiritualistiska Center i Uppsala. www.mithera.se

Vice ordförande: Camilla Elfving
Spiritualistiskt medium och författare till flera böcker om mediumskap, andlighet och ut-ur-kroppen-upplevelser. Driver Elfving Institute samt Mediumpodden tillsammans med Vivi Linde. www.elfvinginstitute.org

Pressansvarig: Emmy Bornemark
Arbetar som utvecklingsledare på en myndighet och har ett stort engagemang i demokrati- och rättighetsfrågor. Emmy har haft paranormala upplevelser sedan barndomen och började sin mediala utveckling år 2017.

Kassör: Frida-Louise Vikman
Spiritualistiskt medium, Reiki Master och Yogalärare. Arrangör av olika kurser och retreats inom healing, yoga och andlig/personlig utveckling. Har en bakgrund inom PR och marknadsföring. www.fridalo.com

Administratör: Örjan Almenius
Ordförande i Sanningssökarna – Spiritualisterna i Enköping, arrangör av Spirituella mässan i Enköping. Certifierad NLP Practitioner, samt föreläser om sin egen resa ”Tack Cancern! du gjorde mig hel”. Stort intresse för transmediumskap och healing.

Sekreterare: Anne Piper
Har ett stort intresse för det andliga och mediala. Drömmer om att arbeta med healing, coachning och allt som har med djur att göra. Mycket kreativ och har provat på det mesta inom konst och hantverk. Är en pärla på administration.

Ekonomiassistent: Alexandra Glassel
Spiritualistiskt medium, Reiki Master. Har ett stort engagemang inom kost och hälsa. Har även en bakgrund inom traditionell afrikansk dans & inom handel, försäljning och ekonomi. 
https://www.facebook.com/andligtmedium

Marknadsansvarig: Shanti Lindström
Stort intresse för transhealing och andlig healing.
https://andlig-healing.se/

Suppleant: Anna-Lena Vikström
Har arbetat som medium och sierska i nästan hela sitt liv. Hon är även utbildad diakon samt steg1 psykoterapeut och håller kurser i Reiki och mediumskap i hela norden. Det finns en bok om Anna-Lena som heter ”Hon som ser”.

Mediumförbundets revisor är Carina Landin.