Blogg

Mediumförbundets bloggare ger olika perspektiv på mind-body-spirit-rörelsen i Sverige. Förbundet vill vara en plattform för en mångfald av andligt tankegods. De åsikter och idéer som bloggen ger uttryck för är därför författarnas egna.

Att arbeta med sitt ego för att utvecklas och växa som person – Sandra Thérus

Egot, lilla ego. Egot har vi alla inom oss och är som en liten ängel eller en djävul på axeln, som kan antingen hjälpa eller ställa till det för oss ordentligt. Det värsta som kan hända är att vi inte kommer vidare i vår utveckling, inte når våra drömmar och blir begränsade. Det bästa som kan hända är att vi utvecklas som personer, utvecklas inom dom mediala, andliga och spirituella vägar som går att gå genom livet. Vi kan skapa det liv vi vill! Visst skulle det vara fantastiskt!

Att hitta försvunna saker – Anna-Lena Vikström

Jag växte upp i en by på fjället utanför Vilhelmina. Byn hade 12 bofasta familjer omgiven av miltals med skog. Som jag minns det trodde alla på övernaturliga saker och det var en nödvändig förmåga i den miljön att kunna få varsel och känna om något hänt någon när det var så stora avstånd. De vuxna träffades och berättade vad de hade varit med om, ett varsel de fått eller känslan av att inte vara ensamma i skogen

Det mediala mötet – ett trepartssamtal där var och en har sitt ansvar – Lottie Wahlin

Att vara medium och verka medialt är ett ansvarsbetungande värv. Det som vi säger till våra besökare/klienter/gäster, eller hur vi nu väljer att benämna dem som söker oss, går rakt in utan att s a s passera GÅ. Varför, kan man fråga sig? Eftersom vi är en länk mellan människornas värld och den andliga världen finns sedan urminnes tider föreställningar om oss som någon sorts ”gudarnas sändebud”. Vi har betraktats som speciella och utvalda med tillgång till hemlig kunskap.

Mediumskap och andlighet utanför Sverige – Fredrik Haglund

Många av oss hör talas om alla kända Medium, Healers som finns runt om i världen och som har blivit en del av vår utveckling i Sverige. För den som är intresserad finns det mycket information att inhämta om våra Svenska pionjärer, för att nämna några Emanuel Swedenborg och Hilma af klint

Will you vote for an out-of-money experience or a financial stress reliever? – Camilla Elfving

Vi har gått från en tillvaro till en annan. Folk blir äldre, tacklar av, försvinner, checkar ut. Nya generationer tillkommer. Vi växer. Vi omorganiseras. Hur präglas vårt community? Hur påverkas mediumskap, healing och spiritualitetsbranschen? Bland frågor och snackisar kanske den om pengar är mest aktuell, och det finns gott om skillnader i synsätt kring pengar och att ta betalt för tjänster inom det spirituella. Inte minst bland spiritualisterna i UK där det just nu tycks vara val. Jag lurkar runt på sociala medier och ser hur diskussionerna går.

Mediala barn – Karin ”Kakan” Winblad

Jag känner verkligen med barn och ungdomar. Det är inte lätt att vara ett medialt barn som ser, hör och upplever andevärlden. I vissa fall kan man känna skräck, få problem med sömn. Många har även förmågan att kliva ur sina kroppar och resa för att vakna i sinnet och vara låst i kroppen som fortfarande vilar i sömn.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Följ Mediumförbundets blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.