Blogg

Mediumförbundets bloggare ger olika perspektiv på mind-body-spirit-rörelsen i Sverige. Förbundet vill vara en plattform för en mångfald av andligt tankegods. De åsikter och idéer som bloggen ger uttryck för är därför författarnas egna.

Mediala barn – Karin ”Kakan” Winblad

Jag känner verkligen med barn och ungdomar. Det är inte lätt att vara ett medialt barn som ser, hör och upplever andevärlden. I vissa fall kan man känna skräck, få problem med sömn. Många har även förmågan att kliva ur sina kroppar och resa för att vakna i sinnet och vara låst i kroppen som fortfarande vilar i sömn.

Andlig hypnos historia och arbetssätt del 2 – Helen Haxner

Det finns flera intressanta former av andlig hypnosterapi. Förutom regressionsterapin så är livet mellan liven en viktig del som utvecklades av flera personer, varav Michael Newton är den mest kände. I dag har The Michael Newton Institute över 55.000 dokumenterade fall av klienters upplevelser när de återvänder hem till andevärlden. Jag erbjuder den här terapiformen men mestadels arbetar jag med en relativt ny metod: Soul Empowering Hypnosis, som har utvecklats av min mentor Courtney Starkey, Master Hypnotherapist och doktorand, utbildad bla. hos Michael Newton Institute, Dolores Cannon (Quantum Healing) och Brian Weiss

Den andliga hypnosens historia och arbetssätt del 1- Helen Haxner

Hypnos är ett område omgivet av myter och missuppfattningar. Jag var på en födelsedagsfest hos en granne för en tid sedan och den äldre bordsgrannen frågade vad jag jobbade med. När jag svarade så kastade han upp båda armarna framför sig i ett korstecken, likblek i ansiktet som om han hade sett antikrist. Efter en stunds tystnad bytte vi samtalsämne till ungdomsfotboll och talförmågan och färgen i hans ansikte återvände. Jag blev lite ställd över reaktionen men tyvärr är den inte är helt ovanlig. Jag kommer här att kort berätta om vad andlig hypnos är och hur vi kan arbeta med den.

Själen och homeopatin i symbios – Eleonor Vinciguerra

Homeopati, en medicinsk skola som på många sätt smälter samman med andlighet, själ och högre frekvenser. Vi i Sverige har undanhållits homeopatin under många år, medens övriga i världen bygger homeopatiska sjukhus och läkare går utbildningar i homeopati på universitet.

Utvecklade medium bör fortsätta stretcha sitt mediumskap – Katarina Lövelius

Det är absolut av vikt att sitta i energin och själv bli vägledd av sina egna guider och mästare. Men det är väldigt viktigt att se vad andra har kommit fram till i sina egna utvecklingar och kunna dela med sig till andra kollegor om olika tekniker. Vi lär av varandra även i vår fysiska värld. Därför anser jag att nr 11 i Mediumförbundets etiska riktlinjer är extra viktigt ” Jag kommer kontinuerligt vidareutbilda/vidareutveckla mig inom det andliga/mediala området.”

Hur går det till när andar kommunicerar med oss – Anna-Lena Vikström

Du kanske plötsligt får en tanke att du ska ringa till någon eller titta åt ett visst håll. Du kanske får en mening inom dig som du minns som din döde anhörige brukade säga eller en stark känsla av kärlek som omsluter dig när du tänker på den som dött. Eller lampor kan blinka eller du går till en plats där en viss musik spelas. De kan få saker att ramla ner eller visa sig på sin eller familjens födelsedagar. Men hur gör de egentligen?

Helande samtal genom mediumskap – MariaTherese Bohman Agerhill

Jag tror att om fler människor skulle bejaka ett holistiskt tänkande, andlighet och det själsliga livet så skulle vårt samhälle se bättre ut. Genom att arbeta med oss själva och vår egna personliga utveckling, så blir vi bättre medmänniskor. När man förstår att vi alla har en gudomlig själ inom oss som överlever den fysiska döden så är det lättare att se kärleken i människan. Även de som vi kanske inte alltid håller med eller som vi till och med ogillar. Genom min egen andliga, personliga och mediala utveckling har jag lärt mig att förstå andra människor på ett djupare plan.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Följ Mediumförbundets blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.