Att mogna i sitt mediumskap – Carolina Exell

När jag var barn så skulle jag nog säga att jag redan då var känslig för energier och omgivningar.
Trots att jag ej kunde förstå vad det stod för så kan jag komma ihåg stunder då jag kände saker, såg saker som jag inte kunde förklara.

Jag hade även låtsasvänner i naturen, speciellt ett träd som såg ut som en kanin med öron som bildades av grenarna och dess löv.

När jag blev äldre så var jag väldigt nyfiken på allt som hade med det övernaturliga att göra och i 20 års åldern så började jag intressera mig mer och mer för det andliga/mediala.

Jag gick en medial cirkel där jag minns att det hände mycket och så snabbt. Det var som att trycka på en knapp och plötsligt så var jag så mottaglig, för allt och andra skulle jag vilja säga.

Jag fick till mig saker, jag kände av känslor, det var så mycket information så jag trodde jag skulle bli tokig rent ut sagt. Jag hade ingen aning om hur jag skulle hantera allt som kom. När en olustig känsla blev sann, då minns jag så väl att jag kände att nu är det nog.

Jag kom hem en kväll till min lilla etta och ställde mig i kokvrån och sa högt: Hörrni, nu räcker det!
Om det ska vara på det här sättet så vill jag inget mer. Jag vill inte ha sådan information, jag blir rädd. Låt mig vara nu. Och därefter stängde jag på något sätt ner hela verksamheten som hade förlöst sig inom mig.

Några år gick och sakta var det som att någon knackade mig på axeln och viskade: Det är dags nu. Du är redo.

Jag började plocka fram mina änglakort och göra läggningar på mig själv och mina vänner och bekanta. Det kändes så fint, så givande och rätt. Den där känslan som jag hade några år tidigare var inte lika stark, inte lika påträngande.

Nu skulle det bli som det var tänkt, genom att jag var mogen för detta, mer redo att förstå än vad jag hade kunnat göra i mina tidigare år. Några år senare så föll jag på en healingutbildning som jag gick och därefter så hamnade jag sedan också på en 2 årig mediumutbildning, som var en bra grund att stå på, att lära sig att skilja på energier. Vad är psychic och vad är andekontakt tex. Därefter så har andra utbildningar inom det mediala varit en självklarhet, genom att vi aldrig blir fullärda.

Att mogna i sitt mediumskap handlar så mycket om att våga vara sårbar, att vara vän med sin känslighet och samtidigt få tjäna den andra sidan, samt den sittern man möter.

Att mogna i sitt mediumskap handlar också om att jobba med sina egna personliga delar, att inte ge upp när det blir motgångar, utan fortsätta framåt.

Att mogna i sitt mediumskap handlar också om att sätta gränser. Både till människor, samt till andevärlden.

Mitt team vet vad jag vill ha för information och vad jag inte vill ha för information.

Sålänge man har intentionen att lära mer, att tjäna andra från sitt hjärta och själ så kan det egentligen aldrig bli fel.

Jag är så tacksam för allt jag lärt mig hittills och jag ser tillbaka på mina erfarenheter med kärlek till vad jag inte förstod där och då.

Jag behövde gå igenom alla upplevelser innan för att vara där jag är idag.

Jag älskar mitt arbete som medium och kommer fortsätta att utvecklas genom min nyfikenhet till både andra sidan och mina medmänniskor.

Kramar och kärlek / Medium Carolina

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!