Mediala barn – Karin ”Kakan” Winblad

Jag känner verkligen med barn och ungdomar. Det är inte lätt att vara ett medialt barn som ser, hör och upplever andevärlden. I vissa fall kan man känna skräck, få problem med sömn. Många har även förmågan att kliva ur sina kroppar och resa för att vakna i sinnet och vara låst i kroppen som fortfarande vilar i sömn. 

Många unga mediala saknar tilltro till vuxna som finns omkring dom. Av den enkla anledningen att dom ser igenom vuxnas ”tillgjorda” fasad. Här behövs det göra något för att fånga upp dessa barn. Dom unga behöver stöd från en eller fler vuxna som har kunskap inom de mediala men även som delar deras upplevelser. Vilket så klart inte alla föräldrar har eller kommer ihåg i den bubbla och stress som vi lever i idag.  Mycket av så kallade MÅSTEN styr istället för att lägga fokus på här och nu. 

Vad vill jag just nu? Ja, vad vill du? Vad är viktigt för dig? Ta för dig av livet, allt är inte bara runt runt…eller tråk tråk som det lätt blir om inte blicken höjs. Vi missar lätt vad som erbjuds mitt framför näsan!  Ett medialt barn har många styrkor. Lägg fokus på styrkorna och lyft och led barnet framåt! Fokusera på det positiva alltid.  Kommer starta en grupp/cirkel för mediala barn och ungdomar i Stockholm till hösten där även föräldrar får delta. 

För mig är fortsatt utbildning inom mediumskapet en självklarhet.  Vi alla lär så länge vi lever! Ogillar och Sätter inte folk i fack för alla är unika på sitt sätt och har sin egen sanning och väg att vandra.  Kärlek till folket och barnen är vår framtid! 

Tack och varma hälsningar,
Karin ”Kakan” Winblad 

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!