Helande samtal genom mediumskap – MariaTherese Bohman Agerhill

Jag tror att om fler människor skulle bejaka ett holistiskt tänkande, andlighet och det själsliga livet så skulle vårt samhälle se bättre ut. Genom att arbeta med oss själva och vår egna personliga utveckling, så blir vi bättre medmänniskor. När man förstår att vi alla har en gudomlig själ inom oss som överlever den fysiska döden så är det lättare att se kärleken i människan. Även de som vi kanske inte alltid håller med eller som vi till och med ogillar. Genom min egen andliga, personliga och mediala utveckling har jag lärt mig att förstå andra människor på ett djupare plan.

Jag har sedan 2004 tagit emot klienter för mediala sittningar och healing. Jag har mött människor i stor sorg över att en nära anhörig gått bort och människor som går igenom stora förändringsfaser i livet och inte vetat vart de skulle ta vägen och därför behövt vägledning. Många människor är fulla med alla känslor, har olika symtom och åkommor och vet inte hur de ska hantera dem. Ibland behöver vi vägledning i livet för att ta oss vidare och helt enkelt hjälp att reda ut vad som finns inom oss.

Jag har under mina 18 år som medium sett enormt många positiva effekter. Jag minns en av mina allra första mediala sittningar. Jag tror till och med att det var under min utbildning. Kunden var en kvinna som 11 år tidigare förlorat sin dotter genom självmord. Efter sittningen så berättade kvinnan att hon kunde andas igen. Hon hade haft andnöd i 11 år och nu kunde hon äntligen andas igen efter att förstått att det inte var hennes fel att dottern tagit sitt eget liv. Sedan dess har jag förstått att mediala privata sittningar kan leda till enormt mycket helande. Även fysiska problem kan helas av dessa helande samtal. Det har jag bevittnat så många gånger att jag tappat räkningen. Det är inte så konstigt egentligen! Vi består ju av mycket mer än vår fysiska kropp. Vi har även en känslomässig och mental kropp som påverkar den fysiska kroppen. När vi löser upp mentala och känslomässiga blockeringar så påverkar det den fysiska kroppen.

Jag har skrivit mer om dessa helande samtal i min kommande bok som jag hoppas kommer publiceras inom kort.

Det andliga området har förändrats enormt mycket sedan jag startade. Allmänt har vi en bättre syn på andlighet idag. Många i vårt samhälle har nu förstått det positiva i att bejaka vårt själsliga liv och överlevnadshypotesen. Fler människor är själva intresserade av att lära sig kommunicera med andevärlden och förmedla healing.

Jag tror att vi går mot ett samhälle som har en positivare syn på andlighet och medialitet. Och det är just det vi i Mediumförbundet har som vision. Därför är det nu viktigt att stödja Mediumförbundet. Som medlem får du vara med att påverka och samtidigt bidra med att skapa ett samhälle som har just en positiv syn på andlighet och det själsliga livet.

Jag och de övriga i styrelsen hoppas att alla känner sig inkluderande i Mediumförbundet. Vi behöver inte alltid hålla med allt som andra står för, men allas åsikter bör respekteras såvida de inte skadar någon annan eller går utanför ramen för våra etiska riktlinjer.

Andlighet är ju för alla!

Varma Hälsningar, MariaTherese Bohman Agerhill, Mediumförbundets ordförande

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!