Ett värdefullt samtal! – Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Jag vill verkligen skriva om vikten av att välja med omsorg då du ska gå till ett medium eller psychic. Jag önskar att alla kunde gå på rekommendation. Om någon av dina vänner till exempel har varit hos ett medium eller liknande och verkligen fått känslan av att wow, hur kunde mediumet veta det eller det?

När vägledningen utifrån situationen är givande och ur ett högre perspektiv så du känner att du får hjälp att se saker och ting ur andra vinklar och bättre förstår vad som händer i ditt liv och varför. När mediumet berättar saker och ting för dig som mediumet ”inte kunnat veta”. När du fått svar på de frågor du har, kanske genom att inte ens behöva ställa dom.

När du också fått en fin och ödmjuk respekt och ett genuint bemötande och känt dig trygg. När tystnadsplikt är en självklarhet och då du känner att ditt medium inte lägger in sina värderingar utan bara förmedlar den information som ska till dig. Då är det ett bra medium. När du upplever att ditt medium har dig i fokus och är fullt närvarande och intresserad av att vägleda dig i livet. När du känner trygghet. När du lämnar ditt medium med större klarhet än vad du hade innan.

I hela mitt vuxna liv har jag alltid besökt olika medium och phsychic. Det är som en värdefull del i mitt liv att liksom stämma av och se sin situation ur ett större perspektiv.

Med tiden hittar man sin eller sina favoriter.

Tyvärr har jag också varit hos ett par medium genom livet som jag inte alls känt förtroende för, jag har funderat mycket på det. För det dom sa stämde inte, då blev de osäkra och splittrade och var liksom inte förankrade i sitt mediumskap. Det är ledsamt när det händer då våra förhoppningar är höga om att vi ska få en spännande och intressant stund.

Jag har också funderat mycket på hur vi kan få ordning på detta i vår bransch. Därför är jag väldigt glad och tacksam att Mediumförbundet har bildats och jag har stort förtroende för det fina arbete de utför. Stort tack!

Jag började arbeta med medial vägledning när jag var runt 25 år. Då hade jag också utbildat mig till astrolog, astronumerologi, Reiki mm. Så jag började hålla kurser, föreläsningar och kurser redan då. Jag har parallellt med det också utbildat mig till socionom och arbetade som chef inom socialtjänst i många år. Sedan 10–12 åren arbetar jag på heltid som psychic, sierska, medium, astrolog, författare och kursledare i Sverige och utomlands.

I från mina år inom socialtjänsten har jag med mig viljan att hjälpa, att kunna bemöta människor i behov av vägledning och att arbeta under tystnadsplikt.

Varje enskild individ har en egen livsväg, med sina egna val. Som psychic och medium hjälper jag människor att komma i kontakt med sitt inre och hitta sin egen väg och att göra sina egna val. Det är som att jag kan visa livet ur ett högre perspektiv och då jag arbetar som psychic framförallt så får jag också in bilder av människor och situationer och vad ”det handlar om egentligen”. Många människor går till medium för att det är roligt och spännande men en del går till medium för att de mår dåligt.

Att värna om varje individ och att ha en stor förståelse för att det jag kanaliserar kommer betyda väldigt mycket för varje människa, det är mitt rättesnöre.

När jag kanaliserar så får jag vara väldigt medveten om att det jag säger kommer ha stor betydelse för den jag vägleder. Jag arbetar mest som psychic och då läser jag av energierna om det som också är på väg in i livet och kan rikta energin däråt. Att vända de negativa förväntningarna till positiva att vända förtvivlan till hopp.

Jag lägger aldrig in mina egna värderingar! För det är inte jag som privatperson som sitter och tycker och tänker utan jag förmedlar universell visdom genom kanalisering. Varje människa vandrar på sin väg, för att lära, växa och utvecklas och ska också ha friheten att göra det i full respekt från mig.

När andevärlden kommer med budskap är det jag som ska bevisa för dig vem som är med oss och sen förmedla de budskap som ska komma fram till dig. Jag väntar in dig och du får ta den tid du behöver. I bland kommer tårarna och då får du låta de rinna i fred, jag ger dig en näsduk, men låter dig få ta den tid du behöver. Jag känner empati med dig och kan dela stunden när du får möta dina nära och kära från andra sidan. 

När du har varit hos ett medium ska du känna dig mer upplyst än innan, du ska ha fått klara och tydliga budskap. Det ger dig en känsla av större välmående och en positiv förväntan framåt.

Du ska känna dig trygg, sedd och väl mottagen. Du är värdefull och ditt medium ska vilja möta just dig och det ska du känna.

Mediumförbundet har etiska riktlinjer som är väl beskrivna, så nu har vi möjlighet att ansöka om medlemsskap och därmed visa att vi står bakom de etiska riktlinjer som är framtagna.


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena