Andlighet och att vara ”Hybridmedium” i den nya tiden – Medium Nina Marianne

Vem är Du när Du vibrerar i din egen sanningsfrekvens? När ditt hjärta slutar skrika och börjar sjunga?

Alla har vi vår egen väg och endast Du vet vad din väg som andlig ljusarbetare är. Det finns inga ”gurus” utan alla är vi andliga lärare och elever på samma gång. Vi slutar aldrig lära oss i detta liv vi har ynnesten att få uppleva. Våra själar ville komma till jorden och uppleva detta enorma frekvensskifte som sker just nu denna sekund. På jorden. Vi är alla Ett. 

Det vi ser hos andra som vi inte gillar har vi i oss själva. Därför speglar vi oss i varandra och lär ännu mer på vår livs resa. Vi behöver varandra och skapar ”noder” runt om på jorden och i de olika dimensionerna med små frekvenspaket och upplysning som sammankopplade länkar. Även om vi gillar att arbeta ensamma så har vi hjälp av människor på jorden, avlidna människor i andeform samt guider och andra energier. Det är min sanning. Den sanningen resonerar med mig så att jag kan hjälpa till med det stora energiskiftet där var och en kommer ihåg vilka vackra själar de är och vilka krafter de besitter. Vi människor är verkligen underbara när vi strålar i våra egna sanningsfrekvenser. En stor härlig orkester med miljaders miljaders olika instrument. Så vackert och sant. Tack Great Spirit för att vi får leva nu.

Jag har alltid varit intresserad av det andliga och mediala. När jag var 4 år har jag ett starkt minne av att jag såg ut genom fönstret till hyreshuset där vi bodde i Skutskär och kände en otålighet av att det ”var så mycket man måste hinna med i detta liv”. Som fyraåring uttryckte jag mina tankar att ”tiden går så fort och snart är jag redan 18 år så nu måste jag skynda mig”. Hela livet har mitt hjärta skrikit ut om mitt högre syfte och jag har haft stor hjälp av mitt andliga team. Redan som liten ställde jag frågor i min dagbok och fick svar. Sedan utvecklade detta sig till mer formellt inspirerat skrivande där min guide så att säga ”kanaliserade” om den nya tiden som skulle komma och den frekvenshöjning som skulle ske. Samt att jag skulle förstå när det var dags. Även om jag har mycket fina vänner och familj så har jag ändå känt att jag är lite som en vagabond och att jag inte riktigt har passat in någonstans. Jag förstår nu att det har varit min väg. På 90-talet bosatte jag mig i England och blev motsvarande Advokat (solicitor). Utmanande och svårt att lära sig engelska för att konkurrera om jobb med andra från England. Många av dem kom från Oxford och Cambridge med en rad titlar.  Under radarn hängde jag på Psychic College i London och läste precis varenda bok om andlighet jag kunde komma över. Samtidigt fortsatte kanaliseringarna, sanndrömmarna, utomkroppen uplevelserna samt att jag fick andehälsningar i drömmar. Jag levde alltså två helt olika liv med det andliga teamet å ena sidan och som en citylawyer på stor internationell advokatbyrå å andra sidan. Hjärtat slutade inte skrika efter det andra, det andliga. Men det var inte rätt tid för det. 

Efter 12 år i England beslutade vi, min engelska man och jag att vi skulle flytta familjen till Sverige 2006. Kanaliseringarna om den Nya tiden fortsatte och jag utvecklade mina mediala förmågor tillsammans med mitt andliga team. Under flera perioder i livet fick jag stanna upp och hantera människolivet och genomgick olika känslomässiga transformationer. Jag har alltid tagit hjälp när jag har behövt det. Skriket i hjärtat fortsatte trots min människolycka med underbar familj, vänner, jobb etc. Kanaliseringarna blev mer sofistikerade och övergick till inspelningar för att orden kom så fort. Bland annat började man ”spela in” en bok för cirka 7 år sedan som jag tydligen snart ska sätta på pränt.

Det var inte förrän jag hade börjat  utveckla min förmåga att kanalisera med andra samt när jag fick lära mig tekniker att ta kontakt med andevärlden som mitt hjärta äntligen började sjunga. Här uppstod en identitetskris. Är jag advokat eller medium? Måste jag välja? Hur ska jag kunna hantera de tyngre energierna att sitta med juridiken och sedan växla upp för att hålla seans eller ha en sittning med andekontakt? Detta var en springande punkt i mina dagliga sittningar med mitt andliga team. Man lugnade mig och förklarade att det är min väg att växla mellan olika frekvenser samt att kunna transformera energier som kan upplevas som tyngre eller tjockare. Nästan som att vi hybridmedium ska växla mellan ”3D” energier och ”5D” så att det blir ”7D”. Alltså att de nya energierna vi håller ska innefatta alla energier och att vi lär oss navigera mellan dem. Eftersom alla ska med. Det är i alla fall min väg just nu i denna stund på jorden. Jag har också blivit manad att välja mellan att fortsätta som den advokat jag var och om det var förenligt med mina värderingar. Det var det inte och jag lämnade min  firma som jag hade byggt upp under 7 år för att var mer fri. Efter en jobbig tid av transformation möter jag nu advokater, läkare och andra akademiker som liksom jag har förminskat sin andlighet för att passa in. 

Den Nya tiden, med evolutionen i dess fullaste prakt, är här och vi är inte rädda längre för modern häxbränning. Vi står kvar i vår egen sanningsfrekvens och går framåt med mod och kärlek.

Slutligen vill jag tacka alla medium, healers och andra andliga som har plogat vägen framför mig för att jag i denna Nya Tid skulle våga ta klivet och ha mod att vibrera i min sanningsfrekvens. Ni är underbara.
/Nina Marianne

Medium Nina Marianne är diplomerat Medium av Camilla Elfving samt diplomerad ”Universell kommunikatör” av Camilla Brolin (fd Hosenfeld). Sedan är hon förstås ”diplomerad” av sitt eget andliga team.

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!